Inspiratie

Body-uri, chemise-uri si seturi de lenjerie intima seducatoare pentru noaptea nuntii

Fie ca preferi seturile de lenjerie intima, chemise-urile sau body-urile, lenjeria intima pentru noaptea nuntii este un detaliu important de care trebuie sa ai grija. Lenjeria intima bine aleasa pentru noaptea nuntii, in functie de conformatia si silueta ta, va scoate in evidenta atuurile, te va face sa te simti confidenta si seducatoare. Noi am ales o gama variata de piese de lenjerie intima, pornind de la body-uri senzuale, chemise-uri sexy si seturi de lenjerie intima irezistibile perfecte pentru noaptea nuntii.

Aceste piese alese pot fi purtate si pentru alte ocazii seducatoare alaturi de partenerul tau. Predominanta este lenjeria intima creata din dantela neagra, deoarece este bine cunoscut faptul ca dantela neagra reprezinta simbolul feminitatii absolute. Iata cele 10 modele alese de noi:

Body Axami Irresistible

Acesta este un body sexy si provocator de culoare neagra. Produsul este confectionat din material fin transparent, avand cupele brodate cu dantela si elemente florale. Accentul din satin ofera un aer pretios si elegant.

body sevensins.ro

Body Obsessive Wonderia

Acesta este un body extrem de incitant, perfect pentru o seara in doi. Body-ul este confectionat din benzi elastice si reglabile, ce permit o ajustare perfecta! Insertia de dantela brodata sporeste farmecul produsului.

Body Obsessive Alluria

Lasa-l fara cuvinte si poarta acest body confectionat din dantela brodata. Cupele sunt prevazute cu sarma de sustinere, la baza, iar bretelele sunt ajustabile, pentru o potrivire perfecta.

Body Livco Achillea

Acesta este un body sexy cu insertii din dantela in zona abdomenului si a bustului, cu un accent extrem de feminin format din fundite fuchsia satinate. Bretele subtiri sunt ajustabile, pentru o potrivire perfecta. Cupele nu au sarma de sustinere la baza.

Body Axami Pegaso

Body-ul este confectionat din material transparent si dantela cu motive florale, in culori de negru si rosu. In lateral, benzile sunt elastice pentru o asezare perfecta pe corpul tau.

Chemise Obsessive Roseberry

Indrazneste sa stralucesti! Chemise Roseberry este confectionat intr-o culoare stralucitoare, fiind creeat la baza si pe cupe cu dantela brodata, pentru un plus de efect.

Chemise Excellent Beauty D-306

Alege acest outfit sexy de culoare neagra, confectionat din dantela cu elemente florale. Cupele sunt prevazute cu sarme de sustinere, pentru o mai buna sustinere, inchizandu-se la spate cu ajutorul unui sistem mos-baba, asemenea unui sutien. Decolteul adanc si bretelele subtiri reglabile scot in evidenta bustul si linia gatului.

 

Chemise Obsessive Feelia

Chemise elegant si sexy, de culoare alba, din material fin si lucios, perfect pentru o seara romantica in doi. Cupele si manecile realizate din tul brodat alaturi de decolteul indraznet, vor crea un efect extrem de seducator .Bretelele sunt reglabile, pentru o potrivire perfecta.

Set Demoniq Candice

Alege acest set sexy de culoare neagra si il vei lasa fara cuvinte. Setul poarte fi purtat atat in orice moment al zilei, cat si pentru ocaziile speciale, oferind confort in timpul purtarii. Este confectionat din dantela cu elemente florale si tul. Bretelele sunt reglabile, pentru o ajustare perfecta.

Set Excellent Beauty L-104

Set sexy ideal de purtat atat in orice moment al zilei, cat si pentru ocaziile speciale. Acest set este compus din sutien ale carui cupe sunt prevazute cu sarme de sustinere, la baza, fiind ornat cu o banda din satin de culoare rosie, ce se transforma intr-o interesanta funda, pe bust.

Set Sexy Obsessive Frillita

Incita si atrage privirea partenerului cu ajutorul acestui set sexy confectionat din tul negru, cu volanase de dantela.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!