Inspiratie

Animal print-ul: un imprimeu plin de senzualitate si indrazneala

Animal print-ul este cu siguranta unul dintre cele mai longevive trend-uri ale modei. Dozat cu atentie si grija, acest imprimeu transforma orice piesa intr-una cu aer exotic, energic si plin de vitalitate. Piesele de lenjerie intima cu animal print inspira tinerete, vivacitate, te duc cu gandul la vacante exotice, cu peisaje paradisiace. Acesta este un imprimeu curajos, dedicat femeilor indraznete, pline de personalitate si tenacitate.

Asadar, noi am ales 5 modele de piese de lenjerie intima care ilustreaza faptul ca animal print-ul este o alegere ideala atunci cand esti in cautarea lenjeriei intime usor extravagante si plina de senzualitate. Iata ideile noastre:

Set Sexy Obsessive Chita

Acest set de lenjerie intima este unul cu un aer provocator si incitant. Setul este compus din doua piese: slip tip brazilian si un sutien extrem de comod fara intaritura. Ambele piese sunt create din material transparent cu model. Sutienul se leaga la spate si dupa gat, pentru o potrivire perfecta, scotand in evidenta bustul.

lenjerie intima sexy animal print sevensins.ro

Set Sexy Chili Rose Sara

Imprimeul animal print poate fi reintepretat in diverse culori. Asa cum o face si acest set de lenjerie intima cu animal print in nuanta pasiunii: rosul aprins. Setul sexy din tul, cu imprimeu animal print este compus din sutien, portjartier, chilot tanga si dresuri. Poarta acest set sexy si il vei lasa fara cuvinte!

Set Sexy Obsessive Jungirl

Ofera-i partenerului tau o surpriza de neuitat purtand acest set sexy cu motive animal print. Setul este compus din sutien cu sarme de sustinere si slip tanga. Materialul delicat si placut la atingere, cu imprimeu animal print, alaturi de marginile tivite cu dantela crem dau un farmec aparte produsului. Bretelele elastice inserate in zona decolteului creeaza un accent extrem de sexy.

Chemise Obsessive Chita BabyDoll

Alege acest babydoll chic si provocator, cu imprimeu animal print. Decolteul adanc cu dantela scoate bustul in evidenta. Bretelele sunt reglabile, pentru o ajustare perfecta. O combinatie superba de texturi delicate si transparente. Funda de culoare roz aprins, inserata intre cupe sporeste farmecul produsului.

Chemise Lets Duck Sweet Tiger

Transforma-te intr-o femme fatale si uimeste-l cu sex-appeal-ul tau. Chemise-ul se leaga dupa gat, fiind usor de ajustat. Traieste o experienta de neuitat. Produsul include un CD cu muzica chill.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!