Inspiratie Lifestyle Noutati

4 piese de lenjerie (aparent) inocente

Vrei să obții un look de tânără seducătoare, dar în același timp inocentă? Trebuie doar să alegi lenjeria intimă potrivită pentru a obține acel look sexy, dar cuminte, la care orice femeie visează.

Babydoll inocent și seri romantice

Acest babydoll aparent inocent, dar extrem de sexy, este perfect pentru seri romantice în doi. Cu un decolteu adânc și dantelă care îi dau un farmec aparte, această lenjerie reprezintă o ținută elegantă și sexy, perfectă pentru nopțile romantice.

Body sexy din dantelă

Acest body, realizat doar din dantelă brodată cu elemente florale, fină și plăcută la atingere, reprezintă o ținută ideală pentru toată ziua, dar și pentru o noapte romantică în doi. Decolteul adânc și benzile elastice scot în evidență bustul, atrăgând privirea ca un magnet către acea zonă, făra a fi însă o ținută indecentă.

Corset provocator, dar cuminte

Un corset este o piesă care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Acesta nu doar că îți subliniază talia și îți scoate toate calitățile în evidență, dar îți conferă și un aspect inocent, dar extrem de sexy. Cu un astfel de corset îi vei atrage privirea ca un magnet. Combinația de culori, alături de decolteul adânc și dantela inserată pe cupe, transformă ținuta într-o alegere senzuală și de bun gust pentru o seară perfectă.

Body incitant 

Acest body incitant, cu inserții de dantelă cu elemente florale, care îi oferă eleganță și rafinament, este perfect pentru a fi purtat pe sub hainele normale, făcându-te să te simți mai senzuală ca niciodată. Totodată poate fi folosit și pentru a condimenta o seară petrecută în doi. Lasă-l fără cuvinte purtând acest body sexy care îți dezvăluie toate atuurile de care dispui.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!