Inspiratie

Catsuit SevenSins.ro by Bianca Nuțu

Anul acesta catsuit-urile din plasă au devenit un adevărat trend pentru doamnele și domnișoarele îndrăznețe. Un catsuit din plasă poate crea o ținută statement, pe care o scoate din anonimat devenind una plină de senzualitate și mister. Iar, Bianca Nuțu a ales să poarte pe dedesubtul ținutelor un catsuit extravagant care scoate în evidență atuurile sale.

Catsuit-ul este o piesă extrem de îndrăzneață, pentru femeile curajoase și fără inhibiții. Catsuit-ul este creat din material elastic, cu elemente florale, model ce definește și scoate în evidență silueta. Farmecul produsului este întregit de mânecile lungi ce dau un aer aparte ținutei.

Atunci când vine vorba despre o seară specială alături de partenerul tău, lenjeria intimă trebuie să fie aleasă cu grijă, să fie o îmbinare între pasiunile tale și dorințele soțului sau iubitului. Chiar dacă partenerul este familiarizat cu liniile corpului tău, stimulează-I imaginația cu diferite piese de lenjerie seducătoare. Dantela, satinul, măteasa, chiffonul sunt texturi care incită atât simțurile vizuale, cât și cele tactile, iar partenerul va fi ademenit de imaginea ta sexy și puternică.

“În showroom-ul SevenSins.ro, o să găsiţi o gamă variată de lenjerie, numai bună de făcut cadou. Sexy şi provocatoare, da. Şi chiar extravagantă, dacă ne referim la catsuit-urile cu forme geometrice, dantelate sau din plasă, care pot fi purtate bine merci pe sub rochii lungi sau un tuxedo decoltat, nu doar în intimitate, pentru a încinge atmfosfera” ne dezvăluie Bianca pe blogul său. Bianca este o adevărată inspirație, fiind o femeie puternică, frumoasă și plină de senzualitate care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. De aceea, orice doamnă și domnișoară trebuie să treacă cel puțin o dată prin gândurile Biancăi spuse pe blog, pentru a-și însuși mai multe trucuri și noutăți în materie de frumusețe și stil.

În articolul său, Bianca a ales să poarte un catsuit din plasă cu motive florale, care denotă un aer elegant, dar și provocator în același timp.

Bianca Nutu catsuit negru

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!