Inspiratie

Editorial lenjerie intimă SevenSins by Adina Necula

Boudoir-ul unei doamne trebuie să conțină neapărat lenjerie intimă delicată, sofisticată și rafinată. Este un must pentru orice femeie să aiba un loc special dedicat acestor “mici plăceri vinovate” care transformă orice doamnă într-o “femme fatale”. Iar SevenSins.ro este locul unde gama pieselor de lenjerie intimă este vastă.

“Normele feminitatii, chiar daca au ramas neschimbate de-a lungul ultimelor secole, nu pot fi incadrate intr-o singura categorie. Nesupuse, libere, la antipodul conventiilor sociale, dornice de a se reinventa in permanenta, asemenea femeilor pentru care manualul secret al artei seductiei nu reprezinta decat preludiul unei noi aventuri la limita dintre vis si fantezie”.

“O femeie nu are nevoie de ocazii speciale sau de celebrari cu data fixa pentru a-si exersa latura misterioasa si senzuala. In schimb, euforia sarbatorii de Valentine’s Day, dincolo de marketing-ul asociat, se constituie intr-un pretext excelent de shopping pe SevenSins.ro, fara remuscari, mai ales atunci cand este vorba despre un set de lenjerie intimă decadent, desprins parca dintr-o suita de jocuri primejdioase” ne transmite frumoasa bloggerita Adina Necula, pentru care lenjeria intimă elegantă este nelipsită.

În editorialul său, Adina a ales să poarte piese de lenjerie intimă în cele două nuanțe contrastante negru și alb, care simbolizează rafinament și eleganță și pot f achizitionate de pe SevenSins.ro

“Inaintea unui Valentine’s Day memorabil, o vizita virtuala in e-shop-ul SevenSins.ro, urmata de o descindere in showroom-ul situat pe Strada Orzari nr.3, poate reprezenta o experienta in sine. O experienta despre cum si cat sa dezvalui pentru a transforma “exceptiile de la regula” in dependente tulburatoare”, mai multe gânduri ale Adinei pe blogul său.

Prima ținută dedicată este creată dintr-un halat alb din satin cu inserții de dantelă delicată și un set de lenjerie intimă in nuante de negru si alb.

Adina Necula-Halat SevenSins.ro satinat alb

Adina Necula-Halat SevenSins.ro satinat alb

Adina Necula-Halat SevenSins.ro satinat alb

Adina Necula-Halat SevenSins.ro satinat alb

A doua ținută este compusă dintr-un corset negru cu accente dantelate in nuante de albastru si un halat asortat, cu un aer victorian.

Adina Necula-Halat SevenSins.ro dantelat negru

Adina Necula-Halat SevenSins.ro dantelat negru

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!