Inspiratie

Editorial lenjerie intimă pentru Valentine’s Day by Andreea Manole

Nuanțele deschise precum alb și crem simbolizează starea de bine, genuitatea, și delicatețea. De aceea, frumoasa bloggeriță Andreea Manole a ales să poarte în editorialul său ținute fresh formate din halate elegante, create din satin cu accente delicate din dantelă. Ne-am gândit că acestea sunt o inspirație potrivită pentru ținuta voastră de Valentine’s Day, atunci când sunt celebrate dragostea, bunătatea și tandrețea. Andreea Manole prezintă în editorialul său un look fresh, de primăvară, cu accente senzuale oferite de textura satinată a halatelor.

“Se spune ca nu exista prea mult iluminator intr-un machiaj…eu cred ca niciodata nu ai suficiente halate de casa. Punct!”, ne spune Andreea pe blogul ei.

“Stii…parca e altceva atunci cand porti un halat sau o pijama de efect in locul hainelor largi si fara forma. Halatele și lenjeria intimă sunt piese cheie pentru garderoba unei femei care are încredere în ea și știe să fie sexy în fiecare clipă. Fie că sunt rezervate privirilor intime sau sunt pregatite pentru zilele de spa acasa acestea dau incredere oricarei femei si o fac sa se simta bine in pielea ei”, ne povestește Andreea Manole pe blogul său. Mai multe gânduri ale Andreei aici.

Anul acesta, Valentine’s Day este despre relaxare alături de persoana dragă, într-un cadru intim, personal, departe de privirile oricui. De aceea, am ales ca piese de inspirație halatele satinate cu un aer boem și romantic.

“Am ales pentru shootingul de astazi două halate de la Sevensins NIGHT PRILLANCE si BEAUTY NIGHT STEPHANIE, insa pe site puteti gasi o varietate de halate, pijamale, costume de baie si alte accesorii sexy in marimi de la xs la xxxxl, pentru ca nu exista limita de varsta sau kilograme atunci cand iti doresti sa fii seducatoare pentru EL”.

Andreea Manole a ales să poarte în editorialul său două halate satinate, unul în nuanța de alb imaculat și unul în nuanța de crem șampanie. Ambele accesorizate cu detalii fine din dantelă.

Beauty Night Prilance

Andreea Manole halat satinat alb

Andreea Manole halat satinat alb

Andreea Manole halat satinat alb

Andreea Manole halat satinat alb

 

Beauty Night Stephanie

Andreea Manole halat satinat crem

Andreea Manole halat satinat crem

Andreea Manole halat satinat crem

Andreea Manole halat satinat crem

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!