Inspiratie

Editorial lenjerie intimă SevenSins.ro by Ellie White

“Well, mums, let me tell you ca si cu doi copii acasa puteti fi wild and sexy si da, mai puteti puncta o noapte nebuna de “sex, drums and rock’n’roll”, în special când alegeți piesele de lenjerie intimă ideale!”, ne spune Ellie White pe blogul său.

Deci, doamnelor, chiar dacă aveți o activitate intensă și epuizantă zilnic, știm că vă găsiți puțin timp de relaxare alături de persoana iubită, iar acest moment necesită piese de lenjerie intimă atrăgătoare și rafinate.

Trăim în era vitezei și fiecare femeie are din ce în ce mai puțin timp pentru ea însăși, pentru dorințele și nevoile ei. SevenSins.ro îndeamnă femeile ca 2017 să fie anul în care ele sunt cele mai importante personaje, în care își satisfac orice mică plăcere vinovată. Unul dintre secretele fiecărei femei puternice este un set de lenjerie intimă sexy, provocator și plin de senzualitate. Pentru orice femeie lenjeria intimă înseamnă mai mult decât un obiect, înseamnă stare de bine, pozitivitate, dezinvoltură și multă încredere de sine.

Ne povestește frumoasa cântăreață Ellie White, care la rându-i își împarte activitatea între familie și job-ul său solicitant. Dar, iată pe blog rețeta ei pentru o seară reușită în doi și ce piese de lenjerie intimă poartă: http://elliewhite.ro/sex-drums-and-rocknroll/.

Lenjeria intimă rămâne arma secretă a femeilor, de altfel una dintre cele mai puternice: seducția. Lenjeria intimă induce partenerii în lumea senzualității și satisface imaginația oricărui bărbat. Așa că, piesele de lenjerie intimă ”are a girl`s best friend”.

Ellie White a ales să poarte în editorialul său cu lenjerie intimă un halat creat din satin și dantelă într-o combinație de negru și crem. Materialul placut la atingere al halatului cade usor pe corp, satinul stralucitor fiind într-o îmbinare perfectă cu dantela fină inserată în laterale și pe mâneci. Halatul poate fi asortat oricărei piese de lenjerie intimă, accesorizând-o perfect! Ellie White a ales să accesorizeze halatul cu un body negru cu dantelă delicată.

Ellie White halat crem

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!