Inspiratie

Lenjerie cu dragoste by Camelia Andrășescu

O zi, doar alături de persoana iubită într-un spațiu intim, înconjurați de flori, o sticlă de șampanie și două pahare… Și desigur, doamnele nu trebuie să omită un mic detaliu, care face diferența: lenjeria intimă. În editorialul său dedicat zilei de Valentine’s Day, Camelia Andrășescu a ales să poarte un set format dintr-un chemise și un halat în nuanța crem șampanie. Detaliile florale create din dantelă oferă un aer romantic și elegant ținutei.

Fiecare femeie trebuie să aibă în garderobă un loc special dedicat acestor ”obiecte ale dorințelor” care cuceresc partenerii iremediabil. Textura din care sunt create piesele de lenjerie intimă au de asemenea o importanță aparte. Acestea trebuie realizate din materiale fine, precum chiffon-ul, măteasa sau dantela care vor da un ton delicat pielii. Lenjeria intimă poate fi alcătuită dintr-o singură piesă, iconicul bodysuit din dantelă, deux piece-urile irezistibile sau cămășile de noapte satinate alături de un halat vaporos în ton. Textura care dictează trendurile primăvara aceasta este satinul. Fluid, comod și delicat cu pielea, satinul este textura ideală atunci când vine vorba despre halate și chemise-uri de interior.

Halatele și chemise-urile satinate sunt o alegere perfectă pentru o noapte în doi. Suave, delicate, partenerul va fi cucerit de atingerea fină a satinului, a țesăturilor fine.

“Trebuie sa recunosc ca imi place tare mult sa am mereu camasi de noapte noi, pijamale, halate care sa completeze un ansamblu perfect…cu cat mai multe cu atat mai bine…Sunt atat de frumoase iar eu sunt cea mai fericita cand deschid dulapul si pendulez de pe un picior pe altul in dorinta de a hotari ce sa port…”, ne spune Camelia în articolul său de pe blog. http://www.beautystory.ro/2017/02/de-valentines-day-cu-dragoste.html

Camelia Andrășescu a ales să poarte pentru seara de Valentine s Day o ținută relaxată, cu un aer romantic și delicat. Ținuta este realizată dintr-un set format dintr-un halat satinat în nuanța crem și un chemise asortat. Detaliile florale create din dantelă oferă senzualitate și delicatețe.

Camelia Andrasescu halat satin crem

Camelia Andrasescu halat satin crem

Camelia Andrasescu halat satin crem

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!