Inspiratie

Chemise-uri și halate din texturi satinate #FeelingSexy

De Dragobete sunt sărbătorite dragostea și venirea primăverii. Așa că, pentru această primăvară ne-am gândit la câteva idei de piese de lenjerie intimă de interior, chemise-uri și halate, în nuanțe calde, pastelate ideale pentru o primăvară colorată.

Un aspect important atunci când alegi lenjeria intima -chiar și de interior- este materialul din care aceasta este creată. Astfel, dantela, satinul, panglicile delicate și liniile languroase ale pieselor de lenjerie intimă vor pune în valoare fiecare siluetă. Texturile alese pentru aceste piese trebuie să fie comode, chiar dacă acestea se mulează, materialul trebuie să fie alcătuit din țesături fine, lejere. Lenjeria intimă bine aleasă oferă siguranța că liniile siluetei sunt perfect conturate.

Textura care dictează trendurile primăvara aceasta este satinul. Fluid, comod și delicat cu pielea, satinul este textura ideală atunci când vine vorba despre halate și chemise-uri de interior. Primăvara este despre culoare, așadar echipa SevenSins.ro propune pentru sezonul cald nuanțe pastelate, tonuri de culori saturate și accente rafinate de dantelă pentru piesele de interior- halate și chemise-uri.

Halatele și chemise-urile satinate sunt o alegere perfectă pentru o noapte în doi. Suave, delicate, partenerul va fi cucerit de atingerea fină a satinului, a țesăturilor fine.

Halat Obsessive Satinia:

Frumoasa cântăreață, Ruby a ales să poarte un halat satinat în nuanța magenta, una dintre culorile preferate ale anului 2017! Poartă acest halat lejer de interior și fii o apariție sexy, indiferent de imprejurare. O puteti vedea pe http://tinyurl.com/h6vofqx

 

Halat satinat in nuanta magenta

 

Chemise Livco Noelle:

Nuanța lila este una romantică, plină de rafinament care ne induce o stare de visare, ne duce cu gândul la vacanțe însorite și mireasmă de lavandă. Finisajul cu dantelă delicate în aceeași nuanță oferă chemise-urlui un aer prețios.

Chemise satinat in nuanta lila

Halat Excellent Beauty N-730:

Mânecile tip palazzo, evazate fac parte din trendurile anului 2017. Așadar, un halat de interior cu o croială a mânecilor de acest tip oferă un aer regal și plin de senzualitate. O tinuta de interior, comoda, lejera si extrem de sexy, ce se leaga in talie cu ajutorul unui cordon. Materialul fin și plăcut la atingere cade ușor pe corp, satinul strălucitor fiind într-o combinație perfectă cu dantela fină inserată pe margini.

Halat satinat in nuanta ivory

Chemise Irall Flora:

Nu înceta să-și surprinzi partenerul în fiecare zi! Chemise-urile satinate, cu un accent de dantelă sunt secretul pentru un aer senzual și delicat. Chemise-ul este creat din satin prețios, fin și plăcut la atingere, în nuanța burgundy, cu inserții de dantelă neagră.

Chemise satinat in nuanta burgundy

Halat Excellent Beauty N-720:

Oranjul simbolizează energie, optimism, curaj și încredere în sine. Un halat în această nuanță este potrivit pentru întâmpinarea primăverii. Acesta poate fi purtat atât deschis, cât și inchis, cu ajutorul cordonului de care dispune.

Halat satinat in nuanta oranj

Chemise Excellent Beauty U-813:

Rose-ul simbolizează feminitatea și dragostea. Am ales un chemise în nuanța rose care este ideal pentru o seară romantică în doi. Chemise-ul este creat dintr-o textură satinată fină ce va cădea usor pe corp, dantela inserată oferind un farmec aparte.

Chemise satinat in nuanta rose

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!