Fashion Lifestyle

Ce fel de iubita esti in functie de culoarea lenjeriei intime

Nu, lenjeria ta intima nu poate vorbi. Cel putin, nu inca. Daca ne gandim la sutienul Frozen Bra care isi schimba culoarea atunci cand te afli langa o prietena care ai imbracat acelasi produs, lenjeria vorbitoare nu se poate lasa asteptata, totusi, mult prea mult timp.

Culoarea lenjeriei tale intime spune, insa, cateva lucruri despre tine pentru cine are ochi sa o priveasca si curaj sa o atinga.

 

Psihologii te dau de gol

Culoarea lenjeriei unei femei ofera indicii clare despre ce fel de iubita este si despre personalitatea ei. Ai ceva de ascuns? Esti pasionala sau ai o fire romantica? Haide sa aflam impreuna!

Un expert in culorile lenjeriei intime a aflat, cu ajutorul unui amplu chestionar, ce prefera femeile si ce spune asta despre ele.

„Culorile din partea calda a spectrului, precum rosu, portocaliu sau galben, genereaza o senzatie de vitalitate si de incantare si au capacitatea de a creste pulsul, presiunea sanguina si cadenta respiratiei”, declara autoarea studiului, Donna Dawson, pentru Daily Mail.

 

Noua moda: lenjeria intima fara cusaturi, de culoarea pielii

„Un sutien de culoarea pielii, fara cusaturi, arata ca personalitatea celei care il poarta este naturala, cu picioarele pe pamant si foarte transparenta. O astfel de femeie este relaxata si nu are nimic de ascuns”, adauga Dawson.

Se pare ca celebritatile sunt „vinovate” de schimbarea gusturilor feminine in materie de lenjerie intima. Dupa ce sirena de la Hollywood Eva Mendes a declarat, recent, ca se simte cel mai sexy „fie in lenjerie intima fara cusaturi, fie in lenjerie foarte minimalista”, iar starul pop Katy Perry a ales un sutien „nude” pentru a poza pe coperta revistei Rolling Stone, 72% dintre britanice au devenit innebunite dupa o astfel de alegere.

sutien lenjerie intima

 

Ce spun celelalte culori ale lenjeriei intime despre tine

Lenjeria intima rosie

Nu este doar un cliseu: culoarea rosie pare, intr-adevar, interzisa minorilor si este asociata cu picanteria in pat, cu dezinhibitia si cu dragostea pasionala. Daca in garderoba ta intima se afla multe piese de lenjerie intima de culoare rosie, esti foarte sigura pe tine din punct de vedere sexual si ai tendina de a-ti intimida partenerul. Esti pasionala, dramatica, energica si foarte hotarata si adori astfel de desuuri incitante sau astfel de modele foarte indraznete de chiloti sexy.
„Unei astfel de femei nu ii este teama sa ceara ceea ce-si doreste. Toanele sale si nevoia de drama fac, de asemenea, parte din silueta personalitatii sale”, este de parere Donna Dawson.

Lenjeria intima neagra

„Un sutien negru denota o personalitate puternica, individualitate si forta. O astfel de femeie are un farmec subtil si este profund pasionala”, spune experta Dawson, care pare sa contrazica tendinta oamenilor de a considera lenjeria neagra ca fiind clasica si lipsita de imaginatie.

Lenjeria intima alba

Asa cum rosul este asociat cu pasiunea infocata si cu personalitatea libertina, albul simbolizeaza puritatea. Uneori, insa, o astfel de inocenta poate starni adevaratele pasiuni.
„Un sutien alb denota o personalitate inocenta, insa deschisa sugestiilor. O femeie care prefera sutienele albe este, de obicei, o eleva foarte silitoare”, este de parere Donna Dawson.

Lenjeria intima albastra

Aceasta culoare pentru lenjeria de corp pare dedicata femeilor aventuroase. Daca preferi albastrul pentru lenjeria ta intima, ai o personalitate salbatica ce stie, in acelasi timp, cum sa se impace cu rafinamentul. Echilibrul perfect, nu crezi?
Te consideri salbatica si pasionala, sau inocenta si rafinata? Spune-ne acest lucru ca sa ghicim ce culoare adori!

 

lenjerie intima femei

Foto: instagram/sexy_girlss, instragram/abikiniaday, instagram/wildfiress

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!