Inspiratie

#FeelingSexy și de Dragobete by Carmen Grebenisan

Fără îndoială, frumoasa bloggeriță Carmen Grebenisan știe cum să fie sexy, îndrăzneață și rafinată atunci când alege piesele de lenjerie intimă. Pentru editorialul său, Carmen Grebenisan a ales piese de lenjerie intimă predominant create din dantelă neagră, misterioasă și plină de senzualitate.

Ziua de Dragobete este una deosebită și plină de însemnătate pentru români. De Dragobete se sărbătorește dragostea adevărată, este o zi în care românii își răsfață persoana iubită și își celebrează iubirea.

Atunci când vine vorba despre o seară specială alături de partenerul tău, lenjeria intimă trebuie să fie aleasă cu grijă, să fie o îmbinare între pasiunile tale și dorințele soțului sau iubitului. Chiar dacă partenerul este familiarizat cu liniile corpului tău, stimulează-i imaginația cu diferite piese de lenjerie seducătoare. Dantela, satinul, măteasa, chiffonul sunt texturi care incită atât simțurile vizuale, cât și cele tactile, iar partenerul va fi ademenit de imaginea ta sexy și puternică.

Fiecare piesă de lenjerie intimă este unică și poate aduce diferite simboluri. Prin alegerea diferitelor item-uri de lenjerie, femeia își exprimă starea de spirit, o parte din caracterul ei pe care nu îl lasă mereu descoperit. Femeia are mereu un as în mânecă și acesta constă într-un deux piece din dantelă, portajartiere sau un bodysuit din tul.

Clasicul negru rămâne cea mai puternică alegere. Lenjeria intimă creată din dantelă neagră cu diferite accesorii de catifea sau cristale denotă eleganță, rafinament și dezinvoltură. Carmen Grebenisan a ales să accesorizeze fiecare ținută cu dresuri sexy pentru portjartier. Dresurile pentru portjartier sunt un accesoriu care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Fie că acestea au o textură fină din tul cu un “finish” din dantelă, sunt mați, sau din plasă, dresurile pentru portjartier vor pune în valoare fiecare siluetă și vor oferi un boost de încredere în sine.

Pentru seara de Dragobete nu uita de lenjeria intimă, care trebuie să fie seducătoare, misterioasă și senzuală. Carmen Grebenisan a ales să poarte în editorialul său seturi de lenjerie intimă din dantelă neagră cu un aer elegant și rafinat. Iată-le:

 

Set Obsessive Emperita:

 

Carmen Grebenisan lenjerie intima dantela neagra

Carmen Grebenisan lenjerie intima dantela neagra

Chemise Obssesive Imperia Baby-Doll:

Carmen Grebenisan lenjerie intima dantela neagra

Carmen Grebenișan lenjerie intima dantela neagra

Carmen Grebenisan lenjerie intima dantela neagra

Carmen Grebenisan lenjerie intima dantela neagra

Set Axami Catch Me

Carmen Grebenișan lenjerie intima dantela neagra

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!