Generalitati Noutati Recomandarea zilei Wiki

Black Friday 2014 vine cu 3 zile de reduceri senzationale la SevenSins!

Este perioada pe care toti o asteapta intreg anul, de la consumatori pana la vanzatori, toti se pregatesc intens din timp pentru Black Friday!

Dupa cum v-a obisnuit, SevenSins a pregatit reduceri senzationale, de pana la 70%, pentru acest an. Toate produsele participante la Black Friday 2014 vor fi afisate pe site in sectiunea Promotii incepand cu 21 noiembrie. Daca vrei sa fi primul in rand, asigura-te ca te-ai abonat la newsletter, si vei fi primul care va primi oferta, putand cumpara inaintea tuturor produsele la super-reducere.

Fata de anul trecut, oferta noastra s-a imbogatit cu un nou furnizor polonez de lenjerie intima din bumbac barbateasca, Cornette.

In plus, orice comanda va beneficia de facilitatile standard: transportul gratuit pentru comenzile de peste 199 lei si cei 5% din valoare comenzii, ce se intorc in contul clientului sub forma de puncte de fidelitate.Pentru a raspunde asteptarilor tuturor clientilor si a face fata cresterii de trafic estimate pe perioada campaniei, serverele SevenSins au fost scalate pentru a suporta un trafic de 100 000 de vizitatori unici, dublu fata de anii trecuti. Toate produsele participante la promotie vor putea fi vizualizate in sectiunea Promotii, preturile afisate fiind valabile in limita stocului disponibil, in perioada 21 noiembrie -23 noiembrie 2014. Programul de lucru in perioada campaniei nu va suferi modificari, consultantii nostri de vanzari fiind disponibili pentru comenzi si asistenta de luni pana vineri, intre orele 09:30 si 18:30. Comenzile lansate vineri, 21.11.2014 vor fi livrate sambata sau luni, iar cele lansate in week-end vor fi procesate si livrate luni, 24 noiembrie 2014. 595x375_splash-home_nou2

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest

Iti place articolul?

Distribuie-l pe retelele de socializare!